Welkom

Jomaro is gespecialiseerd in maatwerk voor buiteninrichting, in de breedtste zin van het woord. Of het nu gaat om verkeersgeleiding, een fietsoverkapping of een bijzondere bank. Wij maken graag een vrijblijvende afspraak of een offerte

 

Hieronder kunt u een greep van onze

referenties bekijken die wij afgerond hebben.

 

 


Op uw dakterras, in de tuin of aan de vlonder, overal is het windscherm van Jomaro toepasbaar. Onderstaand windscherm is dit jaar geplaatst in Nijverdal.

Jomaro Windscherm - RVS staanders met glasklemmen (2017)

 


Een mooie FlexBox weten te plaatsen in Tubbergen. Afmeting: 10 x 5 meter incl. 4 dubbele deuren. De vereniging die deze in gebruik heeft zal hier materialen en machines opstallen.

Flexbox - Thermisch verzinkt frame met hardhouten belatting (2016)

 

In Enschede hebben we een RVS balustrade geplaatst. Dit om het fietspad van de weg te scheiden!

RVS Balustrade Enschede (2016) 

 

 

 


 

Binnenkort worden onze jaarlijkse flyers van de 'Veranda's' weer huis aan huis verspreid!

Flyer Veranda's (2016) 

 


 

Wij zijn gevraagd om onderstaande hoogtebegrenzer te Zutphen in ere te herstellen. Deze is in de loop van de tijd diverse keren aangereden door het passerende vrachtverkeer en heeft daardoor de nodige schade opgelopen.  Wij hebben het object voorzien van een nieuwe kleur en bestickering. Deze kan weer een aantal jaren mee!

Hoogtebegrenzer (2016)

 


 

In opdracht van 'KWR Watercycle Research Institute' heeft Jomaro het 'Bijenhotel' ontworpen. Zij wilden graag een moderne bijenkas met een waardevol aanzien. Samen zijn we tot onderstaand ontwerp gekomen. Jomaro heeft dit mogen ontwerpen en naar tevredenheid van de klant mogen plaatsen.

Bijenhotel (2015)

 


 

Mogen bij u de rokers ook niet meer binnen staan? Neem dan eens de rokersparasol in overweging. Een mooi ontwerp waar bijvoorbeeld rokers en hangjongeren zich thuis voelen. Dit model is geplaatst in Apeldoorn.

Rokersparasol (2015)


Eind 2015 is de Mc Donalds op de locatie Westermaat te Hengelo (Ov) geheel vernieuwd. Hiervoor mocht Jomaro de werkzaamheden voor de afrastering en het windscherm voor zijn rekening nemen. Hieronder het resultaat van het windscherm.

 

Windscherm (2015)

 


 

In Bilthoven mochten wij de Flexbox overkappingen plaatsen. beide werden op maat gemaakt in de volgende maatvoeringen: 8x2 meter en 4x2 meter. Hieronder ziet u de overkapping die 8x2 meter bedraagt.

Flexbox (2015)

 

voorzijde

 

achterzijde

 

 


 

Namens een verzorgingstehuis in het westen van het land mocht Jomaro deze overkapping inclusief glazenwanden en windscherm plaatsen. Zo kan ook de oudere mens genieten van de buitenlucht zonder de gure wind te ervaren.

Overkapping (2013) 


Glazen balustrade II (2011)

Het Utrechtse Woerden heeft sinds kort een glazen balustrade van Jomaro in het dorp. Jomaro heeft in de maand augustus van het jaar 2011 een glazen balustrade rondom een flonder geplaatst. Bijgaand ziet u een foto. Bent u ook op zoek naar een glazen balustrade, neem dan gerust contact met ons op, voor meer informatie kunt u kijken naar ons productblad van de glazen balustrade.


Glazen balustrade I (2011)

Euroborg, beter bekend als het thuisfront van FC Groningen, heeft de afgelopen maand (Juli 2011) gefungeerd als werkplaats voor Jomaro. Jomaro heeft namelijk een glazen balustrade aangebracht over de gehele lengte van het VIP vak. Het doel was om een afscheiding te realiseren tussen de luxere zitplaatsen. Hier een foto van het resultaat.

 


Overkapping (2011)

De TMZ te Hengelo is een overkapping rijker geworden! In de maand Juni van het jaar 2011 heeft Jomaro aan deze overkapping te Hengelo gewerkt. Deze overkapping zal gaan dienen als bergingsruimte. Het is een mooi afgewerkt geheel geworden. Bent u ook opzoek naar zo'n overkapping, neem dan gerust contact met ons op.


Serre (2010)

 

In 2010 is Jomaro een tijd actief geweest in Almelo. Bij dit project hebben wij de taak op ons genomen om een ruime serre te voorzien van glas. Omdat het ontwerp van de serre geen alledaags ontwerp was, was het een mooie klus voor Jomaro. Het resultaat mag er dan ook zijn.


Torpedo ( 2009)

Voor de Gemeente Den Haag zijn er verkeersgeleiders geplaatst bij het winkelcentrum Hoogeveen, ook wel Torpedo’s genoemd. Lees in de Case: "Chquer dan beton... en wel zo duidelijk" meer over de Torpedo’s van Jomaro.


De Azora ( 2007 )

 
De Azora is een bank naar eigen ontwerp. Deze bank is speciaal ontworpen voor oudere mensen die moeite hebben met het opstaan. Doordat dit model hoger is dan normale zitbanken is het makkelijker om om op te staan. Als je lekker buiten geniet met elkaar is de tafel toch wel erg welkom!

   tafel in gebruik ( 2008 )


Robuust 350.  ( 2007 )

 

In de Universiteits Stad Groningen heeft Jomaro voor het Centraal Station 27 RVS bolders geplaatst. Deze zijn rond 204 mm, ze zijn rondom geslepen en de bovenzijde is gepolijst inclusief betonvoet.


Majellapark Utrecht (2007)

Speeltoestellen geleverd; Jungleplay


Retailpark Roermond: (2008)

Diverse objecten geproduceert en geplaatst: Deze overkapping is de uitgevoerd met een dakconstructie met geannodiseerde profielen en de kunststof platen zijn transparant blauw en slagvast. De staanders zijn thermisch verzinkt. Op de afbeelding staat een dubbelzijdige versie. Ook een enkelzijdig model is op dit prachtige winkelcentrum te zien.

 

Aluminium vlaggenmasten van 10 meter hoog, ook de full color vlaggen zijn door Jomaro geleverd!

Jomaro afzetpalen
Lutkeberg 59 | 9768 AJ Geesteren | 0546-749102 | info@jomaro.nl | KvK-nummer: 06008934
Jomaro is een onderdeel van Kamphuis Konstruktie BV